Krankørsel

Krankørsel udført af professionel og erfaren vognmand

Har du brug for professionel krankørsel til at løse en opgave? Så er du altid velkommen til at kontakte Svend Laursen A/S for kompetent hjælp. Vi er et familieejet vognmandsfirma med mange års erfaring i branchen. Vi servicerer primært kunder fra Ebeltoft, Aarhus og resten af Djursland.

I dag drives vores professionelle virksomhed af 3. generation af familien, som stolt viderebringer gode og faste traditioner. Hos os er der fokus på kundens fulde tilfredshed, og derfor gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille enhver kundes behov. Dette sikrer vi gennem god og tæt dialog, hvor kundens ønsker altid sættes i centrum.

Vi har brede kompetencer inden for krankørsel

Som vognmand servicerer både private kunder og erhvervskunder med mange forskellige former for krankørsel. Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, bør du derfor aldrig være tilbageholdende med at kontakte os for hjælp.

Nogle af vores typiske arbejdsopgaver indebærer:

  • Mandskabsløft
  • ​Krankørselmed flyjib
  • ​Bortkørsel af affald med kran
  • ​Vakuumsug til hejs af blandt andet vinduer​.

I vores firma prioriteres kvalitet, service og sikkerhed højt, og derfor kan du altid forvente, at disse elementer spiller en stor rolle i et samarbejde. Derudover betyder det meget for os at være en pålidelig samarbejdspartner, hvorfor alle vores aftaler altid overholdes.

Vi kommer til tiden og afleverer et tilfredsstillende resultat til den aftalte pris.

Kontakt os for at høre nærmere

Skal vi udføre krankørselfor dig til en god pris, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder.

Vi kan kontaktes på tlf. (+45) 86 35 60 56 eller på e-mail: mail@svendlaursen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.​